Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

FAQ over ons kassasysteem.

Al je vragen over ons kassasysteem beantwoord

Heb jij een kleidingwinkel of schoenwenwinkel, of ben je een retailer die met ons kassasysteem en onze software aan de slag wil? We zetten alle vragen en antwoorden op een rijtje: 

Zodra je besluit om met Wasp Software aan de slag te gaan, kan de opstart zeer snel verlopen. In principe kan je binnen de week gebruik beginnen maken van het systeem. We begeleiden je door het hele proces, ongeacht de hoeveelheid producten of het aantal winkels waar de kassa’s geïnstalleerd moeten worden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk kan opstarten.

Natuurlijk! We kunnen de gegevens van je klanten, winkels, producten en stock van je oude systeem overzetten naar ons systeem. Zo heb je hier manueel geen werk meer aan en kan je naadloos overschakelen.

Wasp Software draait op de laatste Windowsversies. Dat kan zowel lokaal als in de cloud, afhankelijk van wat het beste bij jullie huidige hardware en netwerken past.

Bovendien is ons programma compatibel met alle printers, zowel voor rapporten als voor etiketten of bonnen.

Indien je nog geen computers of printers hebt voor je winkel, kunnen we je ook hier bijstaan. We werken hiervoor samen met de hardware afdeling binnen de Fraeye Group, waardoor we je zeer snel kunnen helpen. Voor meer informatie kan je terecht op hun website https://fhwg.be/.

We bieden je een volledig pakket aan, waardoor je jouw webshop eenvoudig kan koppelen aan ons kassasysteem. Natuurlijk begeleiden we jou hier ook bij, zodat we er zeker voor kunnen zorgen dat alle informatie vlot tussen beide systemen stroomt.

Ja hoor! Naast een koppeling met je eigen webshop, kan je ook zeer eenvoudig integreren met verschillende online platformen. Ook hier zorgen we voor de nodige begeleiding, zodat alles zeker vlot verloopt.

Wasp Software kan gekoppeld worden aan de betaalterminals van CCV en Atos – Worldline

Er zijn verschillende rapporteringsmogelijkheden binnen Wasp Software. Zo kan je in enkele klikken onder andere je stock van het voorbije jaar opvragen, al je verkopen van een bepaalde periode zien of een rendementsanalyse afdrukken.

Bovendien hebben we een koppeling gemaakt met Yuki en Exact Online om alles nog wat gemakkelijker te maken.

Wasp Software is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Op de kassa zelf vind je alle functionaliteiten die je nodig hebt om vlot te verkopen, zonder onnodige complexiteit. Het centrale systeem is zeer duidelijk ingedeeld, waardoor je eenvoudig producten, klanten en winkels kan invoeren. Bovendien staan onze medewerkers altijd klaar om al je vragen te beantwoorden of je verder te helpen. Je kan hen bereiken via support@waspsoftware.be of +32 (0)9 231 89 03.

Zeker! Je kan zoveel winkels toevoegen in Wasp Software als nodig. Je kan per winkel stock bekijken, leveringen ingeven, een overzicht van je klanten zien,… Ook tussen de winkels kunnen producten uitgewisseld worden via de software. Wanneer je een product of klant aanmaakt in het centraal systeem, zijn ze meteen zichtbaar in alle winkels.

Je kan zoveel informatie als je zelf wilt toevoegen. Er zijn een aantal basisvelden voorzien in de software zoals merk, omschrijving, leverancier en prijs. Daarnaast kan je ook telkens aanduiden welke maten er beschikbaar zijn voor een product, zonder dat je een nieuw product per maat moet creëren. Alle andere eigenschappen van je producten kan je toevoegen als parameters. Zolas reeds vermeld kan iedereen uit de detailhandel ons systeem gebruiken, maar zijn we gespecialiseerd in de kledingsector, en hebben we veel kledingwinkels als klant. 

Bovendien zie je per product alle verkopen, bestellingen, leveringen en de flow tussen winkels.

Je kan per klant alle contactgegevens toevoegen die je beschikbaar hebt. Het is ook mogelijk om een nieuwe klant toe te voegen via zijn ID-kaart. Daarnaast kan je klanten aan elkaar linken, ze toevoegen aan een bepaalde winkel en aanduiden welke communicatie ze wensen te ontvangen.

Je kan bovendien snel de aankoopgeschiedenis per klant zien. Ook facturen opmaken en afdrukken kan zeer eenvoudig.

Wasp Software laat je toe om snel een adressenbestand of etiketten met adresgegevens af te drukken. Zo kan je snel folders per post verzenden. Daarnaast hebben we ook een connectie met Mailchimp om eenvoudig e-mailcampagnes op te zetten, maar ook sms-campagnes zijn mogelijk.

In Wasp Software kan je per winkel de verkoopdetails opvragen, zowel in de kassa als in het centrale systeem. Daarnaast heb je ook veel mogelijkheden op vlak van rapportering, per winkel of voor alle winkels samen. Zo kan je een stockoverzicht raadplegen, de verkopen afdrukken of het rendement berekenen.

Onze medewerkers staan klaar voor jou op werkdagen van 08u30 tot 12u30 en van 13u00 tot 17u00, via het telefoonnummer +32 (0)9 231 89 03. Je kan hen ook altijd via e-mail bereiken op het e-mailadres support@waspsoftware.be.

Hulp nodig bij een project? Wij helpen jou graag!

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group