Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

LV01

Kledingwinkel? Dan is Wasp Software en kassasysteem for Fashion echt iets voor jou.

Wasp Software for Fashion is een kassasysteem waarmee je heel eenvoudig jouw klanten, winkels en stock kan beheren. Het is één softwarepakket, identiek bij alle gebruikers, waarbij je alles zelf kan instellen zonder programmeerwerk op maat. We beloven je een stabiel programma dat zo goed als onderhoudsvrij is. Onze klanten komen uit de detailhandel, vooral uit de mode- en kledingsector. Kledingwinkel, schoenenwinkel, sportwinkel of winkel met babykleding? Dan is WASP echt iets voor jou. 

Beheer je klanten.

In Wasp Software beheer je alle informatie van je klanten met enkele muisklikken. Op die manier kost het je geen extra moeite om je klant centraal te zetten. Je kan ervoor kiezen om klanten een unieke klantenkaart te geven of om gebruik te maken van hun ID-kaart om makkelijk te registreren. Dankzij de aankoopgeschiedenis zie je in één oogopslag alle aankopen die klanten online en offline deden, waardoor je hen nog beter kan begeleiden om bijvoorbeeld de juiste maat te kiezen.

Bovendien heb je verschillende manieren om klantentrouw te belonen, die eenvoudig in te stellen zijn en zowel in de winkel als op de webshop doorgetrokken kunnen worden.  WASP helpt je op een heel efficiënte manier verder om je kledingwinkel te beheren én te doen groeien!

Meerdere verkooppunten tegelijk beheren.

Of je nu een boetiek hebt met één computer of een bedrijf met verschillende filialen, met enkele klikken stel je alles in. We begeleiden je door het hele opstartproces, waardoor je snel aan de slag kan in al je verkooppunten.

Dankzij het real-time overzicht van de verkopen, kan je alle data altijd en overal correct opvolgen. Is de maat die jouw klant wilt niet voorradig in één winkel? Je kan snel kijken in welke winkels hij wel voorradig is, zodat de klant zijn nieuwe favoriete stuk toch kan verkrijgen! Dit en veel meer is wat winkelbeheer binnen Wasp zo flexibel maakt.

Stockbeheer kleding.

Die flexibiliteit hebben we ook doorgetrokken in het stockbeheer. Dankzij de matenbalken, heb je per product in één oogopslag een overzicht van je stock. Zo kan je zien hoeveel producten besteld, geleverd en verkocht werden. Daarnaast heb je ook een overzicht van de stock per filiaal, als je meerdere winkels beheert. Bovendien worden retours ook zeer eenvoudig afgehandeld via het systeem, wat jou en jouw klanten een heleboel stress bespaart. Een online aankoop retourneren in de winkel? Het kan allemaal via Wasp Software.

Infrastructure, IT diensten en Cloud services.

Voor meer informatie of technische specificaties verwijzen wij je graag door naar onze hardwareafdeling:

Om je optimaal te kunnen ondersteunen, hebben wij onze infrastructuuractiviteiten gecentraliseerd onder een aparte afdeling.  Surf hier naar onze website voor alle infrastructuurwerken.

Heb je vragen of ben je op zoek naar technische specificaties?  Onze mensen helpen jou graag verder.

Hulp nodig bij een project? Wij helpen jou graag!

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group