Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

 • by:
 • March 5th, 2024
 • Category:

Nieuwe Webshop voor New Paris Londres


Nieuwe Webshop voor New Paris Londres

Het lanceren van een nieuwe webshop voor New Paris Londres met een volledig nieuw design en de toevoeging van 'Shop the Look' functionaliteit biedt verschillende voordelen:

Webshop

 1. Centraal beheer: Door alles vanuit één centraal systeem te beheren, wordt het gemakkelijker om de webshop te onderhouden en updates door te voeren. Dit bespaart tijd en moeite bij het beheren van de website.
 2. Real-time voorraadbeheer: De voorraad wordt direct aangepast, wat zorgt voor nauwkeurige inventarisatie en voorkomt dat klanten producten bestellen die niet op voorraad zijn. Dit verbetert de klanttevredenheid en vermindert het risico op annuleringen.
 3. Shop the Look-functionaliteit: Door de mogelijkheid om complete looks te presenteren en te linken naar de bijbehorende producten, wordt het voor klanten gemakkelijker om te winkelen en worden cross-selling mogelijkheden gemaximaliseerd.
 4. Efficiënt beeldmateriaalbeheer: Het toevoegen van meerdere foto's aan producten in één beweging maakt het gemakkelijker om visueel aantrekkelijke productpagina's te creëren. Dit verbetert de presentatie van de producten en kan de conversie verhogen.
 5. Koppeling met vergelijkingssites: Door te koppelen met diverse vergelijkingssites wordt het bereik vergroot en kunnen meer potentiële klanten worden bereikt. Dit kan leiden tot een toename van het verkeer naar de webshop en een verbetering van de verkoopresultaten.

Al met al biedt de nieuwe webshop van New Paris Londres met zijn verbeterde functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid een verbeterde winkelervaring voor klanten en efficiënter beheer voor de eigenaar.

Shop the Look

Het hebben van een webshop die naadloos samenwerkt met je kassasysteem biedt verschillende voordelen voor zowel de ondernemer als de klant:

 1. Efficiënt beheer: Het beheren van zowel je fysieke winkel(s) als je webshop vanuit één kassasysteem maakt het eenvoudiger om producten toe te voegen, verkopen op te volgen en klantinformatie te raadplegen. Dit bespaart tijd en moeite doordat je niet meerdere systemen hoeft te gebruiken.

 2. Uniforme promoties en kortingen: Promotiecodes, cadeaubonnen en klantenkorting kunnen zowel online als offline worden gebruikt, waardoor een consistente ervaring voor klanten wordt gegarandeerd. Dit verhoogt de klanttevredenheid en loyaliteit.

 3. Gebruiksvriendelijkheid voor klanten: Klanten kunnen profiteren van een naadloze ervaring, waarbij ze dezelfde promoties en kortingen kunnen gebruiken, ongeacht of ze online of in de winkel winkelen. Dit bevordert herhaalaankopen en stimuleert klanten om terug te komen.

 4. Flexibiliteit in webshopplatform: Door te kunnen kiezen tussen een Shopify-webshop of een op maat gemaakte webshop, kan de webshop worden afgestemd op de specifieke behoeften en huisstijl van de onderneming. Dit zorgt voor een unieke en professionele uitstraling van de webshop.

Door gebruik te maken van deze koppeling tussen het kassasysteem en de webshop wordt het beheer vereenvoudigd en wordt een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring geboden aan zowel de ondernemer als de klant.

Heb je nog vragen over deze koppeling?

Contacteer ons op 09 231 89 03 of via email info@waspsoftware.com

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group