Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

  • by:
  • May 30th, 2022
  • Category:

Prijsvergelijkingssites om nieuwe klanten te trekken en je webshop sales te boosten.


Dankzij onze koppeling met Channable kan je dit automatisch laten verlopen, en boost je zo direct je sales!

weegschaal

Wat zijn vergelijkingssites?

Vergelijkingssites gelden voor consumenten als een soort producten-zoekmachines. Hier staat informatie over een product, webshops die het verkopen en de verkoopprijzen. Alle aanbieders van verschijnen op dezelfde pagina waar de bezoeker kan doorklikken naar de meest interessante webshop.

Waarom zou je als webshop ook verkopen via vergelijkingssites?

3 goede redenen:

  1. Vergelijkingssites trekken heel veel bezoekers. Dit zijn consumenten die jouw webshop misschien nooit hadden ontdekt.
  2. Deze groep is aan het einde van hun customer journey en (vrij) zeker van plan het product te kopen.
  3. Ook voor het bepalen van je eigen prijzen is het handig om vergelijkingssites te checken. Je wil namelijk niet veel duurder zijn dan je concurrenten, maar ook niet te veel geld mislopen.

Wat kost het om als webshop producten via vergelijkingssites aan te bieden?

Als merchant betaal je vaak eenmalige aansluitkosten. Vervolgens betaal je bij de meeste vergelijkingssites een bedrag per klik naar jouw webshop. Hoeveel dat precies is verschilt per productcategorie.

 

Channable is een zeer veelzijdige tool waarmee online verkopers hun producten kunnen aanbieden op vergelijkingssites, affiliate platformen en marktplaatsen.

Channable is dus eigenlijk een schakel tussen je webshop en het kanaal waar je de feed indient. Door middel van een koppeling met je webshop worden al je producten in Channable ingeladen, waarna je de keuze hebt uit een groot aanbod aan platformen waarvoor je een feed kan bouwen. Zo worden je artikelen zichtbaar op verschillende verkoopssites en dit boost meteen je sales!

Lees er hier alles over https://waspsoftware.be/NL/nieuws/wasp-heeft-een-koppeling-uitgewerkt-met-channable/?lid=7735

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group