Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

 

#slowfashion #duurzaam #mensdierplaneet #upcycling

📍 Mortsel  - 👍Webshop -  📈 Rapportage - 🛒 Shop - 🌍Webshop

Waarom Rand?

Een streepje in het Zweeds, aan de rand van Antwerpen en aan de duurzame rand van fashion. Rand staat voor eerlijke mode: passion for honest fashion. Gestart als duurzame modewinkel voor vrouwen en sinds kort ook voor de fashionable gentleman die wil weten wat hij draagt.

De bewustwording en vraag naar duurzame mode wordt groter en groter. Vele merken ontdekken dat duurzaam ook hip betekent en daardoor groeit het aanbod enorm.

In onze winkel zal je “slow fashion” ontdekken. Duurzame mode in duurzame materialen EN gerecycleerde synthetische stoffen.

 

 

Met WASP Software word je wijzer van je cijfers!

Rand is dit jaar overgeschakeld van Lightspeed naar WASP Software. Het abonnement liep af bij het vorige systeem en we waren te beperkt in de mogelijkheden. We waren snel operationeel na de overschakeling. Het gebruik van WASP Software is heel makkelijk en biedt de juiste functionaliteiten voor de retail.

Het rapportage systeem is een verademing. We stellen onze eigen KPI’s in en kunnen ze daarna perfect opvolgen: seizoenen, maten, kleuren,… 

Voorbeeld: Wij dachten dat alleen de maten Large en Medium goed verkochten. Uit de cijfers blijkt dat alle Smalls meteen de deur uitvliegen!

 

 

Kom je langs? Hier is een tip! 

Veel mensen hebben geen vertrouwen in de kleding containers. Ze weten vaak niet wat er met die kleding gebeurt.

Tijdens de solden periode staat hier een ophaalton. Rand steunt twee lokale goede doelen:

- Be the fibre (bethefibre.be) maakt van oude kleding circulaire producten zoals tassen, paraplu’s, accessoires,… de opbrengst gaat integraal naar ontwikkelingshulp.

Mensenzorg (vzw-mensenzorg.be): oude kleding komt terecht in een van de OVAM erkende sorteercentra. Een deel van de kleding wordt verkocht, of eerst hersteld en nadien verkocht. Met de opbrengst worden voedselpakketten voor minderbedeelden gekocht.

 

 

Toekomst van Rand

Wij willen van duurzame fashion naar een duurzaam totaalconcept evolueren. Een breder concept waar leven, mode, voeding en verzorging elkaar versterken. Met Rand willen we de drempel naar duurzaam leven verlagen.

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group