Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

  • by:
  • October 10th, 2022
  • Category:

Nieuwsbrief Monar


Ook Monar heeft gekozen voor Wasp Software for fashion.

TomEls

In 1967 richtten het echtpaar Arrie en Monique De Maeijer hun eerste schoenenwinkel op. Vandaag leiden hun kinderen Els en Tom vijf schoenenwinkels waarvan één, Monar & Clothes, ook gespecialiseerd is in streetwear. Ook de dochter van Els, Elisa, en haar vriend Stig vervoegden ondertussen al het team. Monar is een echt familieverhaal. Naast hun vijf succesvolle bedrijven hebben Tom & Els ook een aantal private labels die ze aanbieden in hun eigen outlets en andere multibrand-winkels: Sofie’s Choice, Slaye, O’Saturo, Monar en Fiamme. Voor de productie van deze collecties is Els verantwoordelijk voor de ontwerpen en is Tom verantwoordelijk voor het operationele aspect.

Het team van Monar vindt GemShop een heel gebruiksvriendelijk, stabiel en snel programma. Een nieuwe collega? Geen probleem! Deze kan onmiddellijk toegevoegd worden en aan de slag gaan. Tom & Els kozen voor Wasp Software omdat het een compleet kassasysteem is dat ervoor zorgt dat ze efficiënt kunnen werken. Het omvat klantenkaarten, statistieken, reservaties, verkoopshistoriek..

Hun webshop https://www.monar.be is gekoppeld aan hun kassa waardoor alles steeds up-to-date is zowel offline als online.

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group