Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

  • by:
  • January 12th, 2021
  • Category:

Solden


De solden in januari zijn altijd een drukke periode. Jouw klanten zoeken naar de beste kortingen op producten en niets is dan zo vervelend als kortingen die niet juist berekend worden aan de kassa. Dankzij Wasp Software kan je dit voorkomen. Zo vermijd je niet alleen stress voor jezelf, maar ook voor je medewerkers en klanten.  

Via onze software kan je eenvoudig de soldenprijs berekenen voor alle nodige producten. Dit kan product per product of je kan dit via een filter globaal wijzigen voor specifieke producten samen. Zo kan je snel instellen welke producten aan 20%, 30%,… korting verkocht moeten worden. Zodra je de wijzigingen doorgevoerd hebt, worden deze prijzen meteen gehanteerd in de kassa zelf. Wanneer een product gescand wordt, zal het verkocht worden aan de ingestelde soldenprijs. Bovendien worden de soldenprijzen ook automatisch doorgestuurd naar je webshop.

Bereid je de nieuwe prijzen liever eerst voor en wil je ze dan pas hanteren? Ook dat is perfect mogelijk door in de kassa aan te duiden of de soldenprijs geselecteerd mag worden. Wanneer die optie niet aangevinkt staat, wordt aan de kassa de gewone verkoopprijs gebruikt. Zo kan je de tijd nemen om alles klaar te zetten voor de wijzigingen doorgevoerd worden.

Heb je nog vragen over hoe je dit specifiek aanpakt? Geef ons gerust een seintje via support@waspsoftware.com of +32 9 231 89 03 en we helpen je graag verder.

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group