Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

  • by:
  • April 13th, 2021
  • Category:

Altijd open met een webshop op maat.


De voorbije maanden en huidige situatie hebben ervoor gezorgd dat het belangrijker dan ooit is om een online aanwezigheid op te bouwen. Dit kan in de vorm van een webshop, maar ook Facebook en Instagram worden populairder om producten te verkopen. Met de feestdagen in het vooruitzicht, zullen jouw klanten het zeker appreciëren als ze drukte kunnen vermijden en hun favoriete producten eenvoudig thuis kunnen bestellen.

We hebben bij Wasp Software de voorbije maanden hard gewerkt om jullie hierbij te ondersteunen. Daarom stellen we je graag 2 verschillende pakketten voor om je producten online aan te bieden. Natuurlijk kan je jouw kassasysteem integreren met elk van deze opties. Zo heb je geen dubbel werk om je stock up-to-date te houden en heb je steeds een compleet overzicht van al jouw verkopen.

Webshop op maat

De eerste optie die we aanbieden is een webshop die volledig op maat gemaakt wordt voor jou. Hiervoor werken we samen met onze vaste websitebouwer. We hebben 2 webshoppakketten, de Small ( voor 1 winkel) en de Medium (voor verschillende winkels, meerdere talen, en vele extra opties). Beide pakketten bevatten een volledige webshop in jouw huisstijl die gekoppeld is met je kassasysteem. Maar wat kan je nog meer verwachten in dit basispakket?

Je krijgt een gebruiksvriendelijk productoverzicht waarin al jouw producten per categorie getoond worden. Op de productpagina’s zelf, zien jouw klanten alle informatie over het product, maar je kan ook gerelateerde producten tonen, om zo nog meer omzet te genereren. Ook het bestelproces is voor jouw klanten zeer overzichtelijk en eenvoudig en ze krijgen de nodige communicatie via bevestigingsmails. Door een koppeling met Mollie gebeuren alle betalingen op een veilige manier.

Wil je een gedetailleerd overzicht van alle functionaliteiten binnen het basispakket? Neem dan een kijkje bij onze koppelingen. Hier kan u ook verschillende voorbeelden terugvinden van reeds gerealiseerde projecten. 

Channable

Wil je zonder een eigen webshop of naast een webshop jouw producten ook aanbieden op marktplaatsen zoals Bol.Com, Google Shopping, Winkelstraat.nl of wil je verkopen op vergelijkingssites zoals Instagram, Facebook, Miinto? Dankzij onze connectie met Channable is dit geen probleem! Channable is een handige tool waarmee je jouw producten kan doorsturen naar verschillende marktplaatsen en vergelijkingssites. Bovendien biedt het platform nog andere functionaliteiten aan die je helpen om jouw online aanwezigheid te vergroten.

Ben je er klaar voor om jouw online aanwezigheid nog meer in de kijker te zetten bij je klanten? Heb je vragen over deze koppelingen of over de prijzen? Contacteer ons team dan nu via support@waspsoftware.com of 09 231 89 03. We helpen je graag verder!

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group