Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

  • by:
  • December 19th, 2022
  • Category:

Voordelen webshop koppeling?


Word je helemaal gek van het continu bijhouden van je webshop voorraad? Of baal je dat je bepaalde offline acties niet gemakkelijk kunt koppelen aan je online shop? Gelukkig is hier een oplossing voor: een webshop koppeling!

Al met al zijn koppelingen voor een webshop gewoon ontzettend handig. Zeker voor shops die op grote schaal orders verwerken of een kleinere marge hebben per product helpt dit de kosten te drukken. Bovendien kun je op deze manier méér tijd maken voor de klant. Of gebruik de tijdswinst om je aanbod te verbeteren. In de praktijk levert een webshop koppeling de volgende voordelen:

  • Nooit meer dubbel invullen van producten
  • Sneller nieuwe producten online
  • Efficiënt afhandelen orders
  • Makkelijker retouren (voor jou én je klant)
  • Combineer online & offline data
webshop

Invoer van gegevens automatiseren

Er is als webshop eigenaar of medewerker niets frustrerender dan het verliezen van kostbare tijd aan dubbel werk. Denk aan het invoeren van producten in zowel je magazijnsysteem als webshop of het handmatig verwijderen van producten. Hoe cool zou het zijn als je een systeem hebt die dit alles en méér voor je automatiseert? Die tijd kun je dan besteden aan je winkel, je mensen, het updaten van je assortiment of het bedenken van toffe acties. Een goeie koppeling geeft jou de tijd om te doen waar je echt goed in bent.

Voorraad bijwerken

Het is niet alleen frustrerend om handmatig producten in te voeren, er zit vaak ook een vertraging in! Zonde, want je klanten zitten te springen om die mooie nieuwe jas van dat populaire merk! Een koppeling haalt dit product automatisch op uit je voorraad waardoor hij per direct online staat. Zo kun jij je aandacht richten op het maken van een sterke mailing om je klanten te laten weten dat er iets nieuws voor ze klaar ligt.

Efficiënt orders afhandelen

Wanneer je voorraad in zowel je shop als eigen voorraadsysteem altijd gelijk is kun je veel makkelijker orders afhandelen. De webshop kan op deze manier namelijk vanuit het voor de klant dichtstbijzijnde magazijn leveren. Of vanuit het magazijn met de meeste voorraad. Zo kun je als ondernemer keuzes maken die voor jou het meest kostenefficiënt zijn. Enorm belangrijk, want uiteindelijk draait het allemaal om het marge!

Spaarpunten & retouren via een koppeling

Als een gebruiker inlogt op je webshop wordt er middels een koppeling met het kassasysteem opgevraagd hoeveel spaarpunten deze klant al heeft en welke orders en retouren geplaatst zijn. Ook als deze offline in de winkel gedaan zijn. Op deze manier heb je al je bestelinformatie bij de hand op een centrale plek binnen de website. Voor klanten heel prettig en voor jou ook.

Maak je webshop unieker

Een webshop koppeling kan méér voordelen hebben dan enkel voor je eigen efficiëntie. Door het maken van een koppeling omzeil je namelijk de standaard instellingen van je webshop software. Simpel gezegd: je gaat van een standaard oplossing naar maatwerk en dat geeft je veel leuke opties! 

 

Overtuigd van de voordelen, maar is jouw webshop nog niet gekoppeld aan je kassasysteem? 

Wij voorzien een koppeling tussen de Gemshop en je webshop.

Heb je vragen over onze koppelingen of over de prijzen?

Contacteer ons team dan nu via support@waspsoftware.com of 09 231 89 03. We helpen je graag verder! 

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group