Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

  • by:
  • October 4th, 2021
  • Category:

CCV


Veilig en vertrouwd

De correcte afhandeling van je betalingen is van essentieel belang. Daarom zijn al onze oplossingen gecertificeerd volgens strikte (inter)nationaal geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid Belgisch servicenetwerk in eigen beheer. Door vele jaren ervaring kennen we onze betaaloplossingen als geen ander en helpen wij je snel en efficiënt.

Betrouwbaar en vooruitstrevend

De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de betaalbranche. Wij zetten onze kennis en kunde in om jou en je klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen.

Nu en in de toekomst

De duurzaamheid van onze dienstverlening vertalen wij ook door naar andere vlakken. Bijvoorbeeld door te investeren in maatschappelijke doelen als VZW De Loods. Bovendien kiezen wij voor groene oplossingen voor papier, post en recycling van onze apparatuur.

Mensgerichte oplossingen

Door ons contact met ruim 30.000 klanten merken wij dat behoeften veranderen. Online transacties en betalingen via de smartphone zijn tegenwoordig een alledaags fenomeen. De wereld van elektronische transacties wordt groter en de behoeften van jouw klanten vragen om steeds complexere betaaloplossingen. Wij nemen deze behoeften serieus en zoeken voor jou een oplossing op maat. 

CCV

De voordelen van een kassagekoppelde betaalterminal

 

Geen bedrag meer intoetsen

Jouw kassa geeft automatisch het te betalen bedrag door naar de terminal. Zo hoef jij nooit meer het bedrag in te toetsen.

Minder kans op fouten

Niets meer manueel ingeven resulteert in het vermijden van kasverschillen en typfouten.

Tijdsbesparing

Betalingen verlopen sneller omdat jij minder handelingen moet uitvoeren waardoor jouw klanten vlotter bediend worden. Een win-win voor beide partijen!

CCV P400
CCV P400

 

De P400 is een geavanceerde pinpadterminal ontworpen voor veiligheid, comfort en meer interactie met klanten. Koppel de P400 met jouw softwarepakket of kassa voor een optimale klantgerichte betaaloplossing waar je jarenlang op kan vertrouwen.

  • Een kassagekoppelde betaalterminal
  • Voldoet aan de meest recente veiligheidseisen.
  • Geschikt voor communicatie via een vaste internetlijn
  • Ingave bedrag is niet meer nodig. Dit wordt automatisch aangestuurd door jouw kassasysteem.

Met de CCV Pinpad P400 ben je klaar voor de toekomst. De betaalterminal ondersteunt contactloos en QR-betalen, accepteert credit-, loyalty-en giftcards.

Qua look en feel is het een stijlvolle, moderne terminal die mooi oogt op jouw toonbank of vast afrekenpunt.

Transactieverwerking

Met transactieverwerking door CCV kan je ervan uitgaan dat je transacties altijd en overal worden verwerkt. In een transactieverwerkingscontract wordt geregeld dat betalingen met een debetcard binnen 2 werkdagen op je bankrekening staan.
Wil je de betaalmogelijkheden uitbreiden en ook betalingen met creditcards of QR-code kunnen accepteren? Een fooifunctie of verschoven boekingsperioden activeren, of overzichten ontvangen van je transacties? Dat is bij CCV allemaal geen probleem.

 

Wij voorzien een koppeling tussen de Gemshop en de CCV betaalterminal.

Heb je vragen over deze koppelingen of over de prijzen?

Contacteer ons team dan nu via support@waspsoftware.com of 09 231 89 03. We helpen je graag verder! 

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
+32 (0) 9 231 89 03
BE 0454 518 442
Fraeye Group